Vuokrausehdot

TUTUSTU HUOLELLISESTI VUOKRAEHTOIHIMME

Retcu Oy vuokraa tuotteita täysi-ikäisille yksityisasiakkaille sekä sopimuksen mukaan yrityksille.

VUOKRAAMINEN
Retcu Oy on vuokranantaja, joka omistaa vuokrattavat tuotteet. Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta. Yksityishenkilöt voivat vuokrata tuotteita verkkokaupan kautta tilaamalla. Tuotteita vuokrataan myös yrityksille sopimuksen mukaan. Yritykset voivat tiedustella vuokrattavia tuotteita ja pyytää erillistä tarjousta sähköpostitse osoitteesta info@retcu.fi tai yhteydeydenottolomakkeella.

Vuokraaja hyväksyy vuokraehdot tehdessään tilauksen.

OSTAMINEN
Retcu Oy:n verkkokaupassa on vuokratuotteiden lisäksi myös myytäviä tuotteita. Myynnissä olevat tuotteet ovat vuokratuotteiden käytön edellytyksenä olevia kulutustuotteita, joita ei voida vuokrata (esimerkiksi hiekkapuhalluskoneeseen tarvittava puhallushiekka).

TUOTTEET
Vuokranantajan omistamia vuokratuotteita ei saa luovuttaa, lainata tai vuokrata edelleen kolmansille osapuolille. Tuotteiden vahingoittaminen ja hävittäminen on kielletty. Vuokraaja on vastuussa tuotteen kunnosta, käytöstä ja vahingoittumisesta. Vuokranantaja ei ole vastuussa vuokrajakson aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteesta aiheutuvista vahingoista. Mikäli tuote vahingoittuu tai katoaa, vuokraajan on ilmoitettava siitä välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja on velvollinen maksamaan uutta tuotetta vastaavan korvauksen vahingoittuneesta tai kadonneesta tuotteesta. Mikäli kalusto antaa aihetta huomautuksiin, vuokralleottajan on tehtävä siitä ilmoitus vuokralleantajalle viipymättä. Mahdollinen vuokrahyvitys lasketaan siitä hetkestä, jolloin vuokralleantaja saa kyseisen ilmoituksen. Vuokralleottajan tulee tutustua laitteen turva- ja käyttöohjeeseen. Vuokralleottajan tulee käyttää kalustoa huolellisesti vain sille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön, käyttää laitteita käyttöohjeiden mukaisesti ja puhdistaa kalusto käytön jälkeen. Vuokrakalusto on vuokralleantajan toimesta vakuutettu. Kalustolla on Palo- Varkaus-ja Kuljetusvakuutukset, ja vuokralleottaja vastaa vahinkotapauksessa vähintään omavastuuosuudesta (1.000 €) sekä kulujen korvaamisesta. Omavastuuosuuden korvauksesta voidaan luopua, mikäli tuoteen uushankintahinta on alle (1000€) ja vuokralleottaja korvaa sen kokonaisuudessaan.

TUOTTEIDEN NOUTO JA PALAUTUS
Vuokratuotteet ovat noudettavissa Retcu Oy:n itsepalvelunoutopisteestä vuokrajakson ensimmäisenä päivänä. Vuokraaja noutaa tuotteet Retcu Oy:n noutopisteestä varausvahvistuksessa saadun lokeron numeron ja avauskoodin avulla. Vuokratuotteiden noutaminen noutopisteestä on mahdollista vuorokauden ympäri.

Vuokratuotteet tulee palauttaa noutopisteeseen samaan lokeroon viimeistään vuokrajakson viimeisen päivän aikana käyttäen varausvahvistuksessa saatua avauskoodia. Vuokratuotteet tulee palauttaa samassa paketissa ja kunnossa, kun ne olivat noutohetkellä. Mikäli tuote on vahingoittunut, rikkoutunut tai hävinnyt, veloitamme asiakkaalta uuden tuotteen hinnan tai korjauskustannukset. Mikäli tuotetta ei palauteta viimeistään vuokrajakson viimeisenä päivänä, vuokraaja on velvollinen maksamaan lisävuokraa jokaiselta alkavalta päivältä. Lisävuokra määräytyy tuotteen vuorokausivuokran mukaisesti.

Lisäksi perimme laskutuslisän 5 €/lasku maksumuistutuksista  9 €/muistutus. Kahden maksumuistutuksen jälkeen siirrämme asian perintäyhtiölle, joka veloittaa perinnästä vuokraajalta palveluhinnastonsa mukaisen veloituksen. 14 vuorokauden kuluttua vuokrajakson päättymisestä vuokraajalta peritään uuden tuotteen hintaa vastaava korvaus.

YLIVOIMAINEN ESTE

Vuokralleantaja ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos luonnoneste, tulipalo, konevaurio tai siihen verrattava häiriö, lakko, työsulku, sota, liikekannallepano, vienti- tai tuontikielto, kuljetus-välineiden puute, valmistuksen lopettaminen, liikennehäiriö tai muu sellainen este, jota vuokralleantaja ei voi voittaa, estää kaluston tai sen osan toimittamisen. Myös silloin, kun sopimuksen täyttäminen edellyttäisi uhrauksia, jotka ovat kohtuuttomia verrattuna vuokralleottajalle siitä koituvaan etuun, vuokralleantaja ei ole velvollinen täyttämään sopimusta. Vuokralleantaja ei ole velvollinen korvaamaan ylivoimaisesta esteestä vuokralleottajalle sopimuksen täyttämättä jättämisestä
aiheutunutta vahinkoa

 

HINNAT
Tuotteen vuokrahinta määräytyy tuotteen ja vuokrajakson pituuden mukaan. Vuokrahinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Sisältää alv:n Vuokranantaja ei korvaa lyhentynyttä vuokra-aikaa, mikäli vuokraaja palauttaa tuotteet ennen vuokrajakson päättymistä. Vuokrauksen peruutuksesta sinun tulee olla yhteydessä osoitteeseen info@retcu.fi. Peruutuskulut ovat 20% vuokrauksen kokonaishinnasta.

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Maksaminen tapahtuu yleisimmillä maksutavoilla. Mikäli haluat maksaa laskulla, ole yhteydessä sähköpostilla info@retcu.fi

tai yhteydenottolomakkeella

SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN
Vuokranantajalla on täysi oikeus irtisanoa vuokrasopimus, mikäli vuokraaja on laiminlyönyt vuokranmaksua tai rikkonut muutoin sopimusta.  Mikäli sopimus irtisanotaan, vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote vuokranantajalle.

ONGELMATILANTEET
Ongelmatilanteissa, esimerkiksi tuotteen kadotessa tai vahingoittuessa vuokraajan on ilmoitettava välittömästi vuokranantajalle puhelimitse numeroon 050 522 1810 tai sähköpostitse osoitteeseen Info@retcu.fi.

Varkaustapauksissa vuokraajan tulee ilmoittaa sekä vuokranantajalle että poliisille. Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokranantajalle. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokranantajalle uuden tuotteen hintaa vastaavan summan, mikäli tuote katoaa, vahingoittuu tai varastetaan.

Vuokranantajalla on täysi oikeus periä asiakkaalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuvat kulut.

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan vuokranantajaa lähimmässä oikeuslaitoksessa.

RETCUN LASKUTUSOSOITE

Verkkolaskuoperaattori: Apix Messaging Oy
Välittäjätunnus: 003723327487
OVT-tunnus: 003729568994

ASIAKASPALVELU PÄIVYSTÄÄ 24/7
SOITA 050 522 1810

Asiakaspalvelumme palvelee ongelmatilanteissa vuokraajia vuorokauden ympäri!